SEEBACH er fortællingen om en af de mest betydningsfulde familier inden for dansk popmusik. Om far og søn – Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og – ikke mindst
 – musikken der indrammer det hele. Det er en fortælling om popularitet og kritik, om legen og alvoren, om drømme og nederlag, om at mødes og skilles, om det at være sin egen, og om den arv der altid vil følge os.

Kom med på en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie: Fra 1960’ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix-vindere, og især til toppen af vore dages hitlister – fra de helt store sceners rampelys til de mørkeste afkroge af livet bag dem.

Pelle Emil Hebsgaard og Teit Samsø som Tommy Seebach

Fredericia Teater har valgt Pelle Emil Hebsgaard og Teit Samsø til at dele rollen som hele Danmarks Tommy Seebach. Pelle Emil Hebsgaard fik et forrygende gennembrud på netop Fredericia Teater i 2012 som lampens ånd Genie i teatrets megasucces Disneys ALADDIN – The Musical.  Siden har han haft hovedroller i bl.a. Jean de France og Frk. Nitouche på Folketeatret samt
medvirket i diverse revyer og senest musicalkomedien SPAMALOT i Tivoli.

Teit Samsø er – ligesom Pelle Emil Hebsgaard – uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia og har spillet en lang række roller både på Fredericia Teater og i København, bl.a. High School Musical, Disneys ALADDIN – The Musical, Les Misérables, Hair og netop nu Saturday Night Fever i Falconér og Musikhuset Aarhus.

Uddannet til sommer – rollen som Rasmus Seebach til efteråret

I forestillingens anden store hovedrolle som Rasmus Seebach bliver det Joakim Lind Tranberg og Teit Samsø, der deler rollen. Joakim bliver først udklækket fra Den Danske Scenekunstskole i Odense til sommer og får allerede til september sit livs (foreløbigt) største hovedrolle som Danmarks største nulevende musikstjerne. Han fik en fænomenal debut som Billy i musialen Elsk mig i nat i 2009 – en rolle han spillede mere end 250 gange frem til 2012. Han deltog også i Melodi Grand Prix i 2010 og har senest medvirket i musicalklassikeren Spillemand på en tagryg på Odense Teater og operetten Sommer i Tyrol på Aalborg Teater.

Stortalenter spiller familien

Rollen som Rasmus Seebachs bror, Nicolai, spilles af Emil Birk Hartmann, der fik et fornemt gennembrud for to år siden som Mick i Shu·bi·dua – The Musical. Han har også haft store roller på bl.a. Folketeatret, Det Ny Teater, i filmen Swinger og netop nu at opleve i Saturday Night Fever.

Som Rasmus’ og Nicolais søster, Marie, kan publikum glæde sig til at møde Frederikke Maarup Viskum. Frederikke er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia i 2010 og har siden medvirket i adskillige forestillinger rundt om i landet, bl.a. Gummi T på Folketeatret, Evita på Holstebro Musikteater, Hairspray i Tivoli og senest Saturday Night Fever.

Tommys hustru, Karen, spilles af Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, som er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia i 2014. Under sin uddannelse medvirkede hun i Disneys ALADDIN – The Musical og Evita på Det Ny Teater. Og siden har hun medvirket i bl.a. Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical og Shu·bi·dua – The Musical af Fredericia Teater, Frk. Nitouche på Folketeatret og senest Chicago på Det Ny Teater.

Herudover medvirker et stort ensemble, og Fredericia Teater er stolt over med denne forestilling at kunne indlemme yderligere tre navne i sit faste skuespillerensemble, nemlig Frederikke Maarup Viskum, Teit Samsø og Cecilie Thiim.

TV-SPOT